Medvirkning

 

 

Skal vi lykkes med å skape et godt bymiljø på nye Marienlyst, er det viktig med bred involvering og en god medvirkningsprosess. Derfor er Skaperlyst mottoet for medvirkningsprosessen til prosjektet!

Helt fra start inviterer vi inn til at man kan komme med innspill og delta i planprosessen gjennom digitale undersøkelser, på møtepunkt og gjennom aktivitet på området.

_ _

LILLE STUDIO – LYST SIN EGEN MEDVIRKNINGSARENA ÅPNER DØRENE

Lille Studio skal være prosjektets medvirkningskontor, hvor det blir møtevirksomhet og aktiviteter for store og små. Gjennom sesonger vil spesielle temaer være i fokus og gjennom episoder vil det legges opp til enkelt aktiviteter som blir interessante og attraktive. I de kommende ukene jobber vi med mindre arbeider for å ferdigstille Lille Studio, men ser du oss på plassen må du gjerne komme innom for en snakk.

På grunn av innskjerpede smittevernstiltak ifb. korona-epidemien, vil Lille Studio holdes lukket inntil videre for besøk. Vi håper på å kunne åpne snart igjen fysisk på plassen.

 

I mellomtiden kan du lese mer om Lille Studio her:

Lille Studio

 

_ _

LÉVA Urban Design har ansvar for medvirkningsprosessen på Marienlyst. På denne siden finner man informasjon om det pågående arbeid med involvering av innbyggerne i forbindelse med utviklingen av prosjektet. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og å legge ut informasjon. Følg med for å få med de nyeste mulighetene til å medvirke til utviklingen av Marienlyst.

Ta gjerne kontakt med oss i LÉVA Urban Design, skulle du ha spørsmål knyttet til medvirkningen til prosjektet

Kontakt